All Testimonials




Baru Lepas Deposit....

Thursday 01 December, 2011



salam... Ni first time sy order brg kat cni.. Br lepas deposit ptg td.. xsbr nak tunggu brg smpai!.. hope semuanya ok..=)
Testimonial By: NORAZEANA MONTONG



Amat Berpuas Hati!!

Tuesday 29 November, 2011



Thank you so much. I am very pleased with your efficiency
your professionalism and the product. It arrived really quickly and it was wrapped beautifully.
I am very very happy and I will definitely buy again. A trusted seller indeed! And I love how reasonable the price of the items are. Good job!!
Testimonial By: Stephanie Mae Lim



Dipercayai & dicadangkan pada yang lain

Tuesday 22 November, 2011



Payment pada 13 Nov, barang sampai 21 Nov. Lambat ke? tidak bagi saya. Pada parcel tu ada chop kastam 17 Nov dah sampai dari Sweden. Cuma proses pelepasan yang agak kurang cepat. Apa pun akan beli dan lagi dan lagi.
Testimonial By: Abd Halim Rosdi



Servis Terbaik!

Sunday 20 November, 2011



Sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan.
Barang diorder pada 12/11/11. Barang dihantar pada 14/11/11. Barang sampai pada 19/11/11.
Saya pasti akan beli lagi barangan melalui impianWANITA.com. dalam masa terdekat ini.
Testimonial By: Naha



Good

Saturday 22 October, 2011



Dah lama saya tak beli produk ni... Hari ini saya nak beli lagi.. Saya amat berminat membeli produk ini kerana packing nya amat baik sekali.. Very gooddddd.
Testimonial By: Sharifah Noorfazila — Kuala Terengganu, Terengganu Malaysia





Copyright © 2017 ImpianWanita.com.